Over ons

Wij zijn Goudse Raamdecoratie!

Goudse Raamdecoratie

Na 6 succesvolle maanden op onze eerste locatie konden we snel het besluit nemen om uit te breiden. Op 23 september 2017 hebben we de opening van onze nieuwe locatie samen met klanten mogen vieren. We kijken dan ook terug op een hele mooie dag. Goudse Raamdecoratie is een klein familiebedrijf. Dit is ook tevens onze kracht. We denken graag mee met onze klanten, en proberen hen te ondersteunen bij hun keuzes.

Gespecialiseerd in raamdecoratie voor particulieren en bedrijven, streven we naar persoonlijk contact met onze klanten. Met onze flexibele werktijden zijn we ook ’s avonds en in de weekenden beschikbaar voor meet, advies en montage afspraken. Zo kunnen we klanten die overdag/door de week niet beschikbaar zijn ook bedienen.

Klantgerichtheid en kwaliteit zijn onze prioriteiten en staan hoog in het vaandel. Door deze twee aspecten te combineren kunnen we op lange termijn klanten blij maken. Onderdeel van onze kwaliteit is ons assortiment. Deze is met zorg samengesteld en bestaat daarom alleen uit gerenommeerde leveranciers.

Laatste berichten

Laat je inspireren!

Scroll naar boven