Meten & Montage

Kosteloze advies- en meetservice!

Van meten tot montage

Kunt u hulp gebruiken bij het meten en monteren van uw raamdecoratie? Wij bieden deze service en garanderen dat uw gordijnen altijd passen en vakkundig worden gemonteerd. U kunt kiezen voor boormontage, maar ook montage door middel van klemsteunen. Tijdens de meet afspraak zal onze monteur direct de mogelijkheden bespreken voor de montage.
In Gouda & omstreken bieden we een kosteloze advies- en meetservice aan. Telefonisch kunt u een afspraak maken hiervoor. 

We zijn niet alleen in Gouda werkzaam. Door heel Nederland bieden we deze service aan.

Meten monteren montage kleuren gordijnen soorten

Klik open voor meer info!

Heeft u afwijkende afmetingen? Geen enkel probleem! Alle producten van Goudse Raamdecoratie worden speciaal voor uw op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Met onze snelle levertijd onderscheiden wij ons van andere raamdecoratie winkels. Met een levertijd van 10 werkdagen proberen we te voldoen aan uw wensen. Ook voor Gordijnen Rotterdam. Heeft u haast en wilt u een spoedbestelling plaatsen? Laat dit ons weten, wij denken graag met u mee!

Kunt u hulp gebruiken bij het inmeten van uw ramenIn Gouda en omstreken bieden wij een kosteloze meet- en advies service aan. Ook bieden we een montageservice en garanderen wij dat uw gordijnen en jaloezieën altijd passen en vakkundig worden gemonteerd!

Wij leveren alleen A-merk kwaliteitsproduct. Al onze leveranciers zijn met zorg uitgekozen, en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Al onze producten en raambekleding hebben een garantie van 3 jaar.

Van overgordijnen tot plissés.. Met onze ruime collectie kunt u gegarandeerd vinden wat u zoekt! Voor zowel overgordijnen, vitrages als duo-rolgordijnen heeft u keus uit meer dan 500 kleuren en designs. Kijk ook op onze Facebook pagina voor alle resultaten.

Laatste berichten

Laat je inspireren!

Scroll naar boven