Gordijnen Utrecht

Ook in Utrecht leveren wij gordijnen op maat!

Tips voor het kiezen van gordijnen in Utrecht

Raamdecoratie is een ontzettend belangrijk onderdeel van een kamer en is erg bepalend voor het interieur. Hierom kan het kiezen van raambekleding een lastige keus zijn. Om jou een beetje te helpen hiermee hebben wij enkele tips verzameld.

Om een kamer echt af te maken wil je dat de raamdecoratie past bij de stijl van het interieur. Heb jij een klassiek, modern of juist romantisch interieur. In een klassiek interieur passen geplooide, zware gordijnen met een dikke stof terwijl een modern interieur beter past bij rechte lichte gordijnen. Ook de kleuren mogen op elkaar worden afgestemd, wat mij me meteen bij het volgende punt brengt.

Kies gordijnen Utrecht die passen bij jouw interieur

Om een kamer echt af te maken wil je dat de raamdecoratie past bij de stijl van het interieur. Heb jij een klassiek, modern of juist romantisch interieur. In een klassiek interieur passen geplooide, zware gordijnen met een dikke stof terwijl een modern interieur beter past bij rechte lichte gordijnen. Ook de kleuren mogen op elkaar worden afgestemd, wat mij me meteen bij het volgende punt brengt.

Scroll tekst voor meer info!

Kies de juiste lichtinval

Gordijnen Utrecht of rolgordijnen bepalen grotendeels hoeveel licht er binnenkomt in een ruimte. Het is dus van belang dat je weet hoeveel zonlicht er op een raam schijnt en hoeveel licht je daarvan binnen wilt hebben. Zo laten vitrages al het licht naar binnen stromen maar een laagje inbetweens kan dit al temperen. En in een slaapkamer kun je bijvoorbeeld een extra voering laten toevoegen om het hier erg donker te kunnen maken.

Er komt natuurlijk nog meer kijken bij het aanschaffen van gordijnen Utrecht, maar met deze tips kun je alvast vooruit. Als je nog op zoek bent naar inspiratie kijk dan zeker op Goudse Raamdecoratie.nl Hier vind je een enorm scala aan prachtige gordijnen voor Utrecht en omgeving.

Kies een kleur die past bij de sfeer

De kleur van jouw gordijnen op maat moet niet alleen bij het interieur passen maar moet ook de juiste sfeer oproepen. Van tevoren wil je dus bepalen wat voor sfeer je in de kamer wilt. In een studeerkamer wil je waarschijnlijk een productieve sfeer terwijl de slaapkamer romantisch mag zijn.

Warme kleuren zijn gezellige sociale kleuren die je dus in een woonkamer of keuken wilt hebben.

Koele kleuren zijn rustige kleuren waarbij jij je kunt concentreren en die rustig zijn. Dit is dus ideaal voor een studeerkamer of slaapkamer. Maar donkere kleuren werken ook in een slaapkamer aangezien ze een intieme sfeer oproepen.

Op maat gemaakt

Voor iedere woonwens raamdecoratie op maat!

Gratis meten & advies

Geheel vrijblijvend persoonlijk advies bij u thuis

Vakkundige montage

Wij monteren uw raambekleding zelf tegen een kleine meerprijs

Betaalbaar en kwalitatief

Geheel voor een mooie prijs met kwaliteit!

Laatste berichten

Laat je inspireren!

Scroll naar boven