Gordijnen Rotterdam

Ook in de Rotterdam leveren wij geregeld gordijnen op maat. Er zijn verschillende soorten raambekleding mogelijk. Zo hebben we rolgordijnen, jaloezieën, houten jaloezieën, lamellen, vitrage, duo rolgordijnen en lamellen op maat. Rolgordijnen in Rotterdam kunnen wij voor u leveren. Op maat gemaakte rolgordijnen, aan de hand van uw afmetingen en wensen.

Rolgordijnen Rotterdam

Jaloezieën zijn er in verschillende soorten. Zowel aluminium als houten jaloezieën kunt u bij ons op maat bestellen. Van afmeten tot de montage. U kunt het totale pakket voor uw raambekleding bij ons bestellen. Alle jaloezieën worden op maat gemaakt. Een andere benaming voor houten jaloezieën is verticale lamellen. Lamellen hebben we in verschillende vormen en kleuren. Deze worden op maat voor u gemaakt. Ook leveren we vitrages in Rotterdam. Deze vorm van raambekleding geeft uw kamer een huiselijke stijl. U kunt zelf de stof en soort plooi kiezen. Aan de hand van uw keuzes laten wij de vitrages op maat voor u maken.

Duo rolgordijn Rotterdam

Duo rolgordijnen zijn praktisch en mooi. Voor duo rolgordijnen in Rotterdam kunt u ook bij ons terecht. Naast dat deze praktisch en mooi zijn, kunnen wij deze ook tegen een lage prijs bieden. We werken met verschillende leveranciers in diverse prijscategorieën. Vouwgordijnen kunt u geheel zelf samenstellen. Zo hebben we vitrage vouwgordijnen, inbetween vouwgordijnen en verduisterende vouwgordijnen. Verduisterende vouwgordijnen kunt u gebruiken wanneer u inkijk heeft of last heeft van zonlicht. Voor gordijnen op maat bent u bij ons bij het goede adres. Wij helpen u graag om uw raamdecoratie in orde te maken. Eén van onze leveranciers is Lifestyle by Headlam. Lifestyle by Headlam biedt een gevarieerd assortiment aan stoffen. Elk seizoen wisselt het assortiment. De vernieuwingen en trends worden goed in de gaten gehouden. Lifestyle by Headlam staat ook voor kwaliteitsgarantie. Samen met Lifestyle by Headlam garanderen wij u de beste kwaliteit raamdecoratie. Alle gordijnen van Lifestyle by Headlam worden op maat voor u gemaakt.
   

De voordelen van Gordijnen Gouda | Goudse Raamdecoratie op een rijtje:

  • Op maat gemaakt
  • Gratis meten & advies
  • Vakkundige montage
  • Betaalbaar en kwalitatief!

Vraag op uw gemak een vrijblijvende offerte aan!