Gordijnen Rotterdam

Ook in Rotterdam leveren wij gordijnen op maat!

Op Maat en Stijlvol

Er zijn verschillende soorten raambekleding mogelijk. Zo hebben we rolgordijnenjaloezieënhouten jaloezieënlamellenvitrageduo rolgordijnen en lamellen op maat. Rolgordijnen in Rotterdam kunnen wij voor u leveren. Op maat gemaakte rolgordijnen, aan de hand van uw afmetingen en wensen.

Rolgordijnen Rotterdam

Jaloezieën zijn er in verschillende soorten. Zowel aluminium als houten jaloezieën kunt u bij ons op maat bestellen. Van afmeten tot de montage. U kunt het totale pakket voor uw raambekleding bij ons bestellen. Alle jaloezieën worden op maat gemaakt. Een andere benaming voor houten jaloezieën is verticale lamellen. Lamellen hebben we in verschillende vormen en kleuren. Deze worden op maat voor u gemaakt. Ook leveren we vitrages in Rotterdam. Deze vorm van raambekleding geeft uw kamer een huiselijke stijl. U kunt zelf de stof en soort plooi kiezen. Aan de hand van uw keuzes laten wij de vitrages op maat voor u maken.

Scroll tekst voor meer info!

Duo rolgordijnen Rotterdam

Duo rolgordijnen zijn praktisch en mooi. Voor duo rolgordijnen in Rotterdam kunt u ook bij ons terecht. Naast dat deze praktisch en mooi zijn, kunnen wij deze ook tegen een lage prijs bieden. We werken met verschillende leveranciers in diverse prijscategorieën. Vouwgordijnen kunt u geheel zelf samenstellen. Zo hebben we vitrage vouwgordijneninbetween vouwgordijnen en verduisterende vouwgordijnen. Verduisterende vouwgordijnen kunt u gebruiken wanneer u inkijk heeft of last heeft van zonlicht. Voor gordijnen op maat bent u bij ons bij het goede adres. Wij helpen u graag om uw raamdecoratie in orde te maken. Eén van onze leveranciers is Lifestyle by Headlam. Lifestyle by Headlam biedt een gevarieerd assortiment aan stoffen. Elk seizoen wisselt het assortiment. De vernieuwingen en trends worden goed in de gaten gehouden. Lifestyle by Headlam staat ook voor kwaliteitsgarantie. Samen met Lifestyle by Headlam garanderen wij u de beste kwaliteit raamdecoratie. Alle gordijnen van Lifestyle by Headlam worden op maat voor u gemaakt.

Op maat gemaakt

Voor iedere woonwens raamdecoratie op maat!

Gratis meten & advies

Geheel vrijblijvend persoonlijk advies bij u thuis

Vakkundige montage

Wij monteren uw raambekleding zelf tegen een kleine meerprijs

Betaalbaar en kwalitatief

Geheel voor een mooie prijs met kwaliteit!

Laatste berichten

Laat je inspireren!

Scroll naar boven