Gordijnen op maat

Elke optie is mogelijk!

Gordijnen op maat voor heel Zuid-Holland

Gordijnen op maat vakkundig laten maken door van Goudse Raamdecoratie! Als gordijnenexpert in Gouda zijn wij gespecialiseerd in raambekleding op maat. U kunt bij ons uw gordijnen (goedkoop) op maat laten maken. We zijn gespecialiseerd in acht soorten raamdecoratie op maat.

Specialist in vouwgordijnen op maat en houten jaloezieën op maat

Vouwgordijnen kunt u bij ons op maat laten maken. In onze winkel kunt u uit meer dan 300 soorten stoffen kiezen waarmee u uw vouwgordijnen op maat kunt laten maken. Houten jaloezieën op maat is één van onze meest verkochte product. Deze tijdloze soort van raamdecoratie is erg populair! Houten jaloezieën worden bij ons alleen op maat gemaakt.

Wat dacht u van lamellen op maat en Duo-rolgordijnen op maat?

Nog een tijdloos product is lamellen op maat. Suncoblinds is onze leverancier hierin. Met hun jarenlange ervaring in lamellen op maat weten we zeker dat we u kunnen helpen! U kunt bij ons ook terecht voor duo-rolgordijnen op maat. Met verschillende soorten kleuren/stoffen/cassettes heeft u genoeg keus! Ook deze soort van raambekleding leveren wij alleen op maat. Duo-rolgordijnen op maat hoeven niet duur te zijn. Omdat wij werken met verschillende soorten leveranciers heeft u ook genoeg keus in prijscategorieën. Ook voor goedkoop kunt u duo-rolgordijnen op maat laten maken.

Overgordijnen, vitrages en verduisterende gordijnen op maat

Naast al deze mechanische soorten raamdecoratie verkopen wij ook overgordijnenvitrages en verduisterende gordijnen op maat. Vitrages kunt u bij ons op maat laten maken. Nadat u de stof en bijbehorende plooi heeft uitgekozen kunt u uw vitrage laten maken. Naast vitrages kunt u bij ons ook overgordijnen op maat laten maken. Ieder kwartaal krijgen we nieuwe collecties binnen. U heeft genoeg stoffen om uit te kiezen. Ook hier geldt dat we na het inmeten de stof met u bepalen en de plooi kiezen. Hierna sturen wij de stof naar het atelier en worden uw overgordijnen op maat gemaakt! Binnen ons stoffenassortiment hebben we ook verduisterende gordijnen die we op maat voor uw maken. Verduisterende gordijnen kunnen voor meerdere redenen uw voorkeur hebben. Bijvoorbeeld zonlicht in uw slaapkamer, lantaarnpaal op de stoep of zelfs migraine. Kom langs in de winkel en bekijk de verschillende mogelijkheden voor verduisterende gordijnen op maat.

Met liefde en vakmanschap gemaakt

Al deze soorten gordijnen worden voor u met liefde op maat gemaakt. Onze kracht zit in maatwerk. Geen afmeting is te gek! Onze prijzen verschillen heel erg, wat wij als positief kenmerk terugkrijgen van onze klanten. Ook voor weinig geld kunt u bij ons slagen. Net uit huis of gaan samenwonen? Wij kunnen goedkoop gordijnen op maat voor u leveren! Op onze website (Gordijnen Gouda) kunt u meer informatie vinden over de soorten gordijnen die wij verkopen en hoe wij te werk gaan.

Laatste berichten

Laat je inspireren!

Scroll naar boven