Gordijnen Den Haag

Ook in Den Haag leveren wij gordijnen op maat!

Gordijnen in Den Haag en Persoonlijk Advies vanuit Gouda

Gordijnen zijn een belangrijk element in een interieur. Ze zorgen voor sfeer en maar houden tegelijkertijd ook vervelende verlichting buiten. Er zijn heel veel verschillende soorten raamdecoratie. Voor elke soort kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in raambekleding en denken graag met u mee. Vanuit onze showroom in Gouda rijden we door heel Nederland om klanten te voorzien van raambekleding. Dus ook voor Gordijnen in
Den Haag
!  Onze service begint bij het informeren van de klant. Weet u nog niet wat voor soort raambekleding u wilt, of twijfelt u over de soort? Wij komen graag vrijblijvend langs om u te adviseren. Mocht er interesse zijn, dan kunnen we ter plekke ook een offerte voor u klaarmaken. Aan de hand van de afmetingen maken we een kostenplaatje. Met korte levertermijnen en hoge kwaliteit zijn wij de beste in ons vak!

Voor Den Haag en omgeving

Woont u in Den Haag of omgeving? En bent u op zoek naar raambekleding? Dan bent u bij ons bij het goede adres! Als Goudse Raamdecoratie verkopen wij ook raamdecoratie in Den Haag. Onze meet- en adviesservice is geldig in heel Nederland. Voor verschillende soorten raambekleding kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld rolgordijnenvouwgordijnenovergordijnenhouten jaloezieenlamellen en vitrages.

Scroll tekst voor meer info!

Meer soorten raambekleding en raamdecoratie

Rolgordijnen zijn een populaire soort raambekleding. Het is praktisch en makkelijk te bedienen. Ook is dit de soort raamdecoratie waar u bij ons keuze heeft uit meer dan 300 soorten en kleuren. Ook overgordijnen zijn een populaire soort raambekleding. Hierbij kunt u naast de kleur en stof ook een soort plooi kiezen. In onze showroom in Gouda hebben we veel voorbeelden. Komt u uit Den Haag en bent u op zoek naar overgordijnen? Kom dan langs in onze winkel. Naast overgordijnen laten maken, kunt u bij ons ook vitrages laten maken. Verschillende soorten en afmetingen zijn mogelijk. Lifestyle is een veelverkocht merk voor overgordijnen en vitrages in Den Haag.

Overgordijnen worden voor u op maat gemaakt. Voor de stof van uw overgordijnen heeft u keuze uit transparante gordijnen, lichtdoorlatende gordijnen en verduisterende gordijnen.

Jaloezieën voor in Den Haag

Naast deze twee gordijnsoorten verkopen wij ook jaloezieën. Jaloezieën hebben we in drie soorten. Houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en kunststof jaloezieën. Jaloezieën zijn makkelijk schoon te maken en zorgen voor direct sfeer in de kamer. Kunststof jaloezieën raden wij aan voor badkamers en keukens. Dit zijn waterbestendige jaloezieën die geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Jaloezieën zijn ook een soort raambekleding waarvan de populariteit de afgelopen jaren is gestegen.

 

Ook hebben we een ruim assortiment aan vouwgordijnen. Ook deze kunt u volledig zelf samenstellen. Materiaal, kleur en afwerkingsmogelijkheden zijn allemaal aan te passen. Wij maken vouwgordijnen speciaal voor u op maat. Qua stof zijn er drie mogelijkheden. Transparante vouwgordijnen, lichtdoorlatende vouwgordijnen en verduisterende vouwgordijnen. Aan de hand van uw wensen adviseren we u graag!

Op maat gemaakt

Voor iedere woonwens raamdecoratie op maat!

Gratis meten & advies

Geheel vrijblijvend persoonlijk advies bij u thuis

Vakkundige montage

Wij monteren uw raambekleding zelf tegen een kleine meerprijs

Betaalbaar en kwalitatief

Geheel voor een mooie prijs met kwaliteit!

Laatste berichten

Laat je inspireren!

Scroll naar boven